Διαμονή

Απολαύστε μια άνετη διαμονη!

Το Into the Blue Apartments αποτελείται από τα διαμερίσματα και την βίλα. Είναι κατάλληλο για διακοπές με τις την οικογένεια ή τους φίλους σας. Ευρύχωρα δωμάτια, θέα στη θάλασσα, στο κήπο και στο βουνό και μόλις δύο βήματα από την παραλία!

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Into The Blue Apartment 1

Το Apartment 1 μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 επισκέπτες και είναι 69 τμ. Διαθέτει έναν μεγάλο ενιαίο χώρο όπου βρίσκεται το καθιστικό, η κουζίνα και η τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Στο ένα υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι ενώ στο άλλο δύο μονά. Οι άλλοι 2 επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν στον διπλό καναπέ κρεβάτι που βρίσκεται στο καθιστικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Into The Blue Apartment 2

Το Apartment 2 είναι διώροφη μεζονέτα 111 τμ και μπορεί να φιλοξενήσει 8 επισκέπτες. Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η τραπεζαρία, μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο. Στον κάτω όροφο βρίσκονται δύο κρεβατοκάμαρες, η μία με ένα διπλό κρεβάτι και η άλλη με δύο μονά και άλλο ένα μπάνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Into The Blue Apartment 3

Μια υπέροχη μεζονέτα αποτελεί το Apartment 3. Είναι 114 τμ και μπορεί να φιλοξενήσει 8 επισκέπτες. Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό, η κουζίνα και η τραπεζαρία. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια (ένα με διπλό κρεβάτι και ένα με μονό) και ένα μπάνιο. Στον κάτω όροφο βρίσκεται το τρίτο υπνοδωμάτιο (με διπλό κρεβάτι) και άλλο ένα μπάνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ

Into The Blue Villa

Η βίλα του Into the Blue μπορεί να φιλοξενήσει 8 επισκέπτες και είναι 86 τμ. Υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες, η μία με ένα διπλό κρεβάτι και η άλλη με δύο μονά, δύο μπάνια, καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένας μονός καναπές κρεβάτι, ενώ στον πάνω όροφο υπάρχει ένας μεγάλος καναπές κρεβάτι για δύο άτομα και άλλος ένας μονός καναπές κρεβάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιλέξετε το Into the Blue για μια ευχάριστη διαμονή στο Αρκαδικό Χωριό!

Τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα μας θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας για άνεση και χαλάρωση
καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Σας περιμένουμε!