Τοποθεσία

Το Into the Blue βρίσκεται στο Αρκαδικό Χωριό, έναν ήσυχο οικισμό που προσφέρει στους επισκέπτες ηρεμία και χαλάρωση.

Το Αρκαδικό Χωριό είναι ένας ‘καινούριος’ οικισμός που ξεκίνησε να δημιουργείται τις αρχές του ’80. Βρίσκεται αρκετά κοντά στο Άστρος, μόλις 12 χλμ, αλλά και σε σημαντικές πόλεις της Πελοποννήσου όπως η Τρίπολη και το Ναύπλιο, 45 χλμ και 55 χλμ αντίστοιχα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για επισκέπτες που

επιθυμούν ήρεμες διακοπές αλλά να μπορούν ταυτόχρονα να βρίσκονται κοντά σε περιοχές γεμάτες ζωή. Το Αρκαδικό Χωριό είναι κατάλληλος προορισμός για πολυήμερες διακοπές ή για μικρές αποδράσεις. Από την Αθήνα υπάρχει εύκολη πρόσβαση, αφού μπορείτε να φτάσετε σε μόλις δυόμιση ώρες.

Παράλιο Άστρος

Το Παράλιο Άστρος είναι μία γραφική παραθαλάσσια πόλη, με εύκολη πρόσβαση από τις γύρω περιοχές, που το καλοκαίρι κυρίως σφύζει από ζωή. Η υπέροχη παραλία με τα γαλανά νερά, τα δεκάδες καφέ και εστιατόρια που βρίσκονται στο λιμάνι και η θερμή υποδοχή των ντόπιων θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Στην πόλη είναι επίσης χτισμένο ένα μεσαιωνικό Ενετικό κάστρο του 15ου αιώνα που αξίζει να επισκεφτείτε.

Τρίπολη

Η Τρίπολη βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου και είναι μια πόλη ζωντανή όλο το χρόνο χάρη στους φοιτητές, τους εμπορικούς αντιπροσώπους αλλά και τους ντόπιους που αγαπούν τη διασκέδαση. Στην Τρίπολη υπάρχουν δεκάδες καταστήματα για να κάνετε τα ψώνια σας αλλά και καφέ, εστιατόρια και ταβερνάκια που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις για νυχτερινή ζωή.

Ναύπλιο

Το Ναύπλιο είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις τις Ελλάδας. Τα δεκάδες αξιοθέατα και ο γραφικός της χαρακτήρας είναι πόλος έλξης επισκεπτών όλες τις εποχές του χρόνου. Περιηγηθείτε στα διάφορα Μουσεία και επισκεφτείτε το Παλαμήδι και το Μπούρτζι που θα σας γεμίσουν με καινούριες εμπειρίες και εικόνες. Περπατήστε στα υπέροχα πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης και ταξιδέψτε σε μια άλλη εποχή.

Ανακαλύψτε μοναδικά τοπία φυσικής ομορφιάς, συνδυάστε βουνό με θάλασσα, διασκεδάστε και ανακαλύψτε τον πολιτισμό της περιοχής.