Συχνές ερωτήσεις πελατών

Το Into the Blue Apartments αποτελεί την ιδανική επιλογή για ήρεμες διακοπές στο Αρκαδικό Χωρίο, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Άστρος Κυνουρίας. Παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 επισκέπτες. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα, άνετα, με θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Επισκεφτείτε το Into the Blue με τους φίλους ή την οικογένεια σας. Θα βρείτε παροχές για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Περιηγηθείτε στα διαμερίσματα και τη βίλα μας και επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Το Αρκαδικό Χωριό βρίσκεται μόλις 12 χλμ μακριά από το Άστρος Κυνουρίας, ένα δημοφιλή προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου. Προσφέρει στους επισκέπτες πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας επισκεφτείτε επίσης την Τρίπολη και το Ναύπλιο, δύο από τις σημαντικότερες πόλεις της Πελοποννήσου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αρκαδικό Χωριό και τις γύρω περιοχές.

Στο Άστρος μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Οι λάτρεις της φύσης και των σπορ μπορούν να κάνουν windsurfing, kite surfing ή ορειβασία. Όσοι πάλι αγαπούν την ιστορία και την παράδοση μπορούν να επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο ή κάποια από τις αρκετές εκκλησίες που έχει η περιοχή.

Ανακαλύψτε τις δραστηριότητες της περιοχής.

Το Check In συνήθως γίνεται στη 1:00 μμ και το Check Out στις 11:00. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία σχετικά με την κράτηση σας και με χαρά θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας.

Η πρόσβαση στο Into the Blue είναι πολύ εύκολη. Αν ταξιδεύετε από Αθήνα, τότε ακολουθώντας τις σχετικές ταμπέλες σε περίπου δυόμιση ώρες θα βρίσκεστε στο Αρκαδικό Χωριό.

Επιλέξετε το Into the Blue για μια ευχάριστη διαμονή στο Αρκαδικό Χωριό!

Τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα μας θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας για άνεση και χαλάρωση
καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Σας περιμένουμε!